Gastenboek

Wilt u iets kwijt over Admiraalkraamzorg? Plaats dan een bericht in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.221.90 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
42 berichten.
Jan, Suzan, Louie en Lexie Jan, Suzan, Louie en Lexie uit Egmond aan Zee schreef op 07/08/2023 om 14:36
Lieve Petra,

Ontzettend bedankt voor je goede zorgen de afgelopen week met onze Lexie. Je bent zo'n aangename aanwezigheid in huis, zit vol ontzettend handige tips en adviezen, voelt feilloos aan waar je nodig bent (voor het gehele gezin) en het voelt gewoon echt alsof je erbij hoort. Ontzettend bedankt voor alles! Mochten we in de toekomst nog een kindje krijgen dan ben jij de eerste die we bellen!

Liefs van ons alle vier
Sven & Janneke Sven & Janneke schreef op 16/03/2023 om 21:36
Lieve Petra,
Wij willen je bedanken voor de geslaagde kraamweek + verlenging. Wat hebben wij veel mogen leren. Bedankt voor de gezelligheid en de uitstekende kwaliteit van de zorgverlening m.b.t. Twan maar ook naar mij toe! Groetjes van ons 3
Lex en Anke Lex en Anke schreef op 13/02/2023 om 12:44
Voor ons was er geen twijfel om bij ons tweede kindje wederom Petra als kraamhulp te vragen. En wat was het weer fijn dat ze er was! De kennis, kunde en jarenlange ervaring die Petra heeft, is ontzettend waardevol. Ook bracht ze rust en gezelligheid tijdens de kraamperiode.

Bedankt Petra, voor alles!
Roy en Anouk Roy en Anouk uit Egmond Binnen schreef op 30/11/2022 om 10:30
Lieve Petra,

Bedankt voor wederom een fijne kraamweek! Bij onze eerste dochter waren wij al meer dan tevreden over jou en nu niet anders. We zijn heerlijk verwend en goed geholpen met alle tips. En de oudste vond het erg jammer dat je weg ging!

Liefs,
Roy Anouk Sterre en Yara
Rosan en niek Rosan en niek uit Heerhugowaard schreef op 14/11/2022 om 14:58
Lieve Petra,

Wat vonden we fijn dat je bij ons kwam kramen!
Je hebt ons met al jouw informatie en goede tips het zelfvertrouwen gegeven dat we het na de kraamweek zelf goed zouden redden met z’n vieren! En dat is gelukt!
Ook mochten we je altijd berichten als we vragen hadden, wat erg fijn was om op terug te vallen!

En wat was onze oudste gek op je!
Heel erg bedankt, liefs Niek en Rosan!
Witte, Marieke & Olivia Witte, Marieke & Olivia uit Castricum schreef op 25/11/2021 om 16:56
Lieve Petra,

We zijn je enorm dankbaar voor de fijne en goede kraamzorg die je ons hebt gegeven. Alle tips, je ervaring en wetenswaardigheden hebben ons enorm goed op weg geholpen en we hebben genoten van jou als kraamverzorgster.

Liefs,
Olivia, Witte & Marieke
Maya en Jonathan Westdorp Maya en Jonathan Westdorp uit Limmen schreef op 29/10/2021 om 20:38
Lieve Petra,

Wat heb jij ons ontzettend fijn geholpen met ons eerste kindje Rosalie. Wij waren heel erg blij met al je kennis, kunde, betrokkenheid en uiteraard je fijne persoonlijkheid. Ook was het heel erg fijn dat Maya de kolf kon lenen om de borsvoedingsproductie goed te kunnen starten. Wij hadden ons geen fijnere kraamweek kunnen wensen.

Mocht er nog een kindje komen dan denken wij uiteraard gelijk weer aan jou!

Liefs, Maya en Jonathan
Sharon Glorie - de Klerk Sharon Glorie - de Klerk uit Heemskerk schreef op 06/08/2021 om 09:10
Petra heeft ons ontzettend fijn geholpen met een goede start met ons eerste kindje Bram. De aanvulling van natuurlijke kraamzorg was top en haar ervaring maakte dat we er heel veel van hebben geleerd. Bedankt voor alles!
Elisa Elisa uit Alkmaar schreef op 14/07/2021 om 20:52
Wat hebben wij een geweldige ervaring beleefd met Petra. Van het begin tot het eind alleen maar positiviteit. Wij hebben ontzettend veel geleerd, ze legt alles op een liefdevolle en duidelijke manier uit. Als iets niet lukt, is zij zeer geduldig. Door haar jarenlange ervaring komt zij met zeer bruikbare tips die wij tot op de dag van vandaag nog steeds gebruiken. Kortom: Petra heeft een lief karakter, super veel ervaring daardoor goede tips en is schoon, netjes en beleefd. Iedereen die op zoek is naar een kraamverzorgende kunnen wij Petra aanraden!
Romy, Ronald en Annalinde Romy, Ronald en Annalinde uit Egmond aan den Hoef schreef op 26/05/2021 om 11:36
Lieve Petra,
Bedankt voor het kramen bij ons thuis. Het voelde super vertrouwd met jou en we hebben heel veel geleerd. Ook jouw tips over natuurlijk kramen waren top. Een mooie start met onze Annalinde dankzij jou!
Sandra Sandra uit Alkmaar schreef op 22/04/2021 om 11:12
Bedankt voor een hele fijne kraamweek Petra!

Het was heel fijn om vooraf aan de kraamweek al contact te hebben. Zo wisten we precies wie er bij de bevalling zou zijn, toch een hele persoonlijke ervaring, en wie er in ons huis zou zijn tijdens de kraamweek.

Met Petra hebben wij een top keuze gemaakt. Betrokken en persoonlijk. Ze heeft ons precies gegeven wat we nodig hadden in onze eerste week samen. Plus onze dochter vond haar geweldig, extra bonus 🙂
Menno, Nikki, Ferron en Fenna Menno, Nikki, Ferron en Fenna schreef op 30/01/2021 om 10:13
Lieve Petra,

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij jouw goede zorgen. Je had precies door wat er nodig was en gaf ons veel vertrouwen. We hebben veel gehad aan alle tips die je ons gegeven hebt! Naast dit alles vonden we het ook gewoon heel gezellig met jou, dus wat ons betreft TOP kraamzorg!

Liefs van Menno, Nikki, Ferron en Fenna
Lizzy Verdonk Lizzy Verdonk uit Egmond aan Zee schreef op 04/10/2020 om 10:27
Lieve Petra,

Ontzettend bedankt voor de fijne kraamweek! Heel erg fijn dat je bij ons tweede kindje weer kon komen. Je kwam zelfs een dag eerder terug van je vakantie, hoe lief is dat! Ik heb een super ontspannen kraamweek gehad. Ook Jona heeft van je aanwezigheid genoten, wat kon ze lief samen met jou spelen. Bedankt voor alle goede zorgen!

Veel liefs,

Joost, Lizzy, Jona en Henri
Kristian, Annemarije, Sofia en Julia Kristian, Annemarije, Sofia en Julia uit Egmond aan den Hoef schreef op 04/09/2020 om 20:25
Lieve Petra,

Wat waren wij weer blij dat je bij ons tweede kindje ook weer kwam helpen, alles voelde weer zo vertrouwd.
De kraamweek was weer zo fijn, wij zijn jou heel erg dankbaar voor alles!

Heel veel liefs Kristian, Annemarije, Sofia en Julia
Marc & Lisanne Marc & Lisanne uit Heiloo schreef op 28/07/2020 om 10:25
Lieve Petra,

Je liefdevolle verzorging, uitleg, tips en trucjes waren een leerzame start voor het leven met/van Mina. Bedankt hiervoor!

Liefs,
Marc, Lisanne en Mina
Sanne Sanne uit Egmond aan den Hoef schreef op 07/07/2020 om 09:20
Lieve Petra,
Wat waren wij blij dat je bij ons tweede kindje ook weer kwam! Het voelde erg vertrouwd om jou er weer bij te hebben en het was erg leuk hoe lief je was met allebei onze kinderen. Ik heb er beide keren weer versteld van gestaan hoe goed je kan inschatten waar de behoefte van ons lag en hoe goed je daar mee om gaat. We zijn je super dankbaar voor een hele mooie en ontspannen kraamtijd!
Veel liefs, Sanne, Daniel, Noa en Dex.
Willemijn Willemijn uit Heiloo schreef op 09/06/2020 om 11:01
Lieve Petra
Dank je wel voor je goede zorgen, betrokkenheid, meedenken en gezelligheid. En advies! Je bent een fijne kraamzorg!
Myriam Myriam uit Heiloo schreef op 23/03/2020 om 11:54
Lieve Petra,
Ontzettend bedankt voor je hulp de afgelopen week. Het is fijn hoe je de situatie goed aanvoelt en precies weet waar behoefte aan is. Hierdoor heb ik en de rest van ons gezin een hele fijne kraamweek gehad. Je zag erop toe dat ik voldoende rust nam en hebt me echt verwend.

Lou is onze derde zoon maar ook deze keer hebben we weer nieuwe dingen kunnen leren.
Verder wilde wij graag dat de andere kinderen betrokken zouden worden bij de zorg en ook hier heb je gehoord aan gegeven. Dank je wel voor alles! Liefs, Myriam en de mannen
Frank en Sandra Frank en Sandra uit Heiloo schreef op 14/01/2020 om 12:25
Lieve Petra,
Onwijs bedankt voor de goede zorgen. We waren heel blij met je hulp op alle vlakken. Lorenzo vond het erg gezellig en het voelde allemaal heel vertrouwd. Hierdoor hadden wij aan het eind ook alle vertrouwen om het als gezinnetje weer alleen te doen.

Liefs Frank, Sandra, Lorenzo en Quinten
Roy & Anouk Roy & Anouk uit Egmond Binnen schreef op 23/11/2019 om 11:33
Lieve Petra,

Super bedankt voor de goede zorgen in de kraamweek. Wat voelden wij ons op ons gemak en heb je ons overal goed bij geholpen! We hadden het niet beter kunnen treffen.

Liefs,
Roy, Anouk en Sterre
Judith, Wim, Annabel, Phileine, Willem en Emmeline Judith, Wim, Annabel, Phileine, Willem en Emmeline uit Heiloo schreef op 15/10/2019 om 13:32
Lieve Petra,

Voor de tweede keer hebben wij een ontzettend fijne kraamweek ervaren. Je was wederom bij de bevalling en mede dankzij jou hebben we een goede start gehad. We gaan vol vertrouwen de toekomst in.

Dank! Ook namens de meisjes.
Ramon, Leonie & Julie Ramon, Leonie & Julie uit Heiloo schreef op 29/08/2019 om 10:34
Lieve Petra,
Onwijs bedankt voor alle goede zorgen in de kraamweek van onze Julie! Je tips zijn goud en we sluiten ons helemaal aan bij alle positieve berichten in dit gastenboek!
Liefs, Ramon, Leonie & Julie
Marleen, Frank, Jonas en Lea Marleen, Frank, Jonas en Lea uit Heiloo schreef op 09/03/2019 om 09:44
Lieve Petra,

Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek!
We voelden ons erg op ons gemak bij jou.
Je hebt fijne tips, heerlijke thee, handige spulletjes in die mooie tas 😉 en vooral goede zorgen voor ons allemaal!

Liefs,
Marleen, Frank, Jonas en Lea
Christiaan, Emma en Isola Christiaan, Emma en Isola uit Alkmaar schreef op 05/03/2019 om 12:00
Lieve Petra, wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad dankzij jouw lieve zorgen, (tassen vol) ervaring en handigheidjes en gezelligheid in ons huis. We voelden ons helemaal op ons gemak bij jou en hebben op een rustige manier heel veel van jou mogen leren. Dankjewel! Lieve groeten, Emma, Christiaan en Isola
Willeke, Sam, jackie Willeke, Sam, jackie uit Egmond schreef op 12/12/2018 om 19:19
Petra super bedankt! Hele fijne ervaring!
Iris Iris uit Heiloo schreef op 25/11/2018 om 15:39
Lieve Petra,
Onwijs bedankt voor alle goede zorgen, wij hebben een heerlijke kraamtijd gehad! Heel veel geleerd! Het was fijn om jou in huis te hebben, het voelde meteen zo vertrouwd!
Liefs Iris Bryan en Lev
Lizzy Verdonk Lizzy Verdonk uit Egmond aan Zee schreef op 31/10/2018 om 09:15
Lieve Petra,
Ontzettend bedankt voor een hele fijne kraamweek. Je bent zo geduldig en lief voor zowel Jona als voor mij. Vandaag de eerste dag alleen met Jona. Het is een beetje gek na de afgelopen 8 dagen om niet samen met jou de dag op te starten. Maar dankzij jou heb ik er alle vertrouwen in dat Jona en ik ons prima gaan redden saampjes.
Veel liefs Lizzy
Kristian & Annemarije Kristian & Annemarije uit Egmond aan den Hoef schreef op 04/09/2018 om 20:24
Lieve Petra,

Heel erg bedankt voor deze Waardevolle kraamweek!
Bedankt dat jij ons de zekerheid hebt gegeven.
Na de eerste nacht vol onzekerheid heb jij na 2 dagen ons de volste vertrouwen gegeven en dat is in de loop van de week alleen maar groter geworden.
Je bent begripvol, hebt passie voor je werk en bulkt van de ervaring. Wij hebben jou uitgekozen door al jouw ervaring.
Je verstaat je vak zeer goed en dat maakt jouw tot een echte vakvrouw.

Heel veel liefs Kristian, Annemarije & Sofia
Emiel en Estelle Emiel en Estelle uit Heiloo schreef op 01/09/2018 om 19:03
Lieve Petra,

Wij hebben een geweldige kraamweek gehad. Vanaf het moment dat we thuis kwamen na de bevalling en de hele week stond je voor ons klaar. Evy is ons 1e kindje en alles was dus nieuw. We hebben enorm veel van je geleerd. Daarbij nam je de tijd voor Evy, mama, papa, onze hond en visite. Wij kijken terug op een geweldige kraamtijd. Je bent een geweldige kraamvrouw. Nogmaals bedankt!! Liefs, Evy-Emiel en Estelle
Bram, Weronika, Alexander & Elena Bram, Weronika, Alexander & Elena uit Heerhugowaard schreef op 03/08/2018 om 20:16
Lieve Petra, hartelijk dank voor al je goede zorg na de geboorte van Elena. Je hebt ons enorm geholpen en met je ‘open mind’ een hele fijne fijne kraamtijd bezorgd. Dikke knuffel van ons!
Linda Linda uit Limmen schreef op 18/07/2018 om 13:49
Zeer lieve kraamverzorgende met goed oog voor wat er nodig is. Mooie aanvulling op alternatief/biologisch gebied en heel veel ervaring. Ze heeft ons een zeer fijne kraamweek bezorgd. Petra hartelijk dank!

Linda
Lex&Anke Lex&Anke schreef op 06/06/2018 om 12:58
Wat was het fijn om Petra tijdens de eerste kraamweek in huis te hebben. Haar fijne persoonlijkheid, kennis en ervaring hebben ons enorm geholpen en gaven ons rust en vertrouwen na de turbulente geboorte van onze zoon. Nogmaals bedankt.
Dimitri, Hilleke, Findlay en Yulia Dimitri, Hilleke, Findlay en Yulia uit Alkmaar schreef op 28/02/2018 om 16:05
Petra heeft bij mijn beide kinderen gekraamd. Ze is erg prettig in de omgang, zorgzaam, betrokken en voelt feilloos aan waar we behoefte aan hadden. De kans is klein, maar mocht er nog een derde bijkomen, dan vraag ik zonder twijfel gelijk of Petra weer wil komen. Lieve Petra, Bedankt voor de fijne start!!
Daan, Tim en Marjolein Daan, Tim en Marjolein uit Limmen schreef op 05/02/2018 om 17:33
Lieve Petra,

Wij hebben mogen genieten van de zorg en ervaring die jij ons gaf. Je geeft adviezen en laat vervolgens aan ons over wat wij hier mee willen. Ik vergelijk je vaak met Mary Poppins, alle handigheden die jij uit je grote tas toverde waren ontzettend handig voor ons.
Je hebt Daan ontzettend veel liefde gegeven en Tim en mij de rust die we soms zo nodig hadden.
Onwijs bedankt!
Lidewij Lidewij uit Heemskerk schreef op 28/12/2017 om 15:54
Petra, ontzettend bedankt dat je voor de tweede keer bij ons hebt gekraamd. Je zorgt ervoor dat deze bijzondere tijd fijn verloopt en hebben veel van je geleerd. Je werkt netjes, doet alles in overleg en tegelijkertijd kunnen andere inwonenden lekker hun gang gaan. We kunnen alleen maar lovend spreken!
Jette Frugte en Rogier Haartman Jette Frugte en Rogier Haartman uit Heiloo schreef op 11/12/2017 om 12:01
Beste Petra,

Als we hoger dan een 10 hadden kunnen geven dan had je dat van ons gekregen!. Het was een super fijne tijd en we hebben heel veel gehad aan al je adviezen!
Groeten Rogier, Jette en Feline
Laura van Eerden en Patrick Loman Laura van Eerden en Patrick Loman uit Broek op Langedijk schreef op 04/12/2017 om 16:02
We zijn heel erg tevreden over hoe Petra de kraamtijd heeft verzorgd. We hebben het als heel gezellig en prettig ervaren om Petra als kraamverzorgster bij ons in huis te hebben. Ze is lief, betrokken, flexibel,attent en heeft verstand van zaken. Een pluspunt voor ons was haar kennis van en ervaring met Natuurlijke kraamzorg.
Laura Laura uit Beverwijk schreef op 02/12/2017 om 19:33
Lieve Petra,
Wat vonden wij het fijn dat je weer bij ons wilde kramen!
We hebben weer veel dingen van je geleerd en leuk om te zien dat jij je ook verder en breder ontwikkeld met natuurlijke kraamzorg.

Bedankt voor de fijne tijd die je ons gezin gegeven hebt!

Liefs,
Michiel, Laura, Fayenne en Ruben
Joyce Joyce uit Egmond schreef op 30/11/2017 om 13:33
We hebben heel veel aan Petra gehad als onze kraamverzorgster. Het was erg fijn om haar als hulp te hebben. Zowel in aanloop, de kraamweek zelf, als in de hulp er na. Ze heeft veel ervaring en kennis in haar vakgebied die ze graag deelt. We hebben een hoop gehad aan haar tips en ze is zeker niet opdringerig hierin. Ze voelde als een familielid over de vloer. We hebben van haar genoten en ze is zeker de eerste die we bellen als nr 2 er aan komt.

groet Joyce
Iris Iris schreef op 30/10/2017 om 19:50
Lieve Petra,

Dankjewel voor de goede zorgen voor ons gezin tijdens de kraamweek.
Wat heb je veel voor ons gedaan en wat heb je ons verwend!
We hebben een hele fijne week gehad, en ontzettend veel van je geleerd.
Wat heb jij veel kennis en wat fijn dat je dit met ons wilde delen.
We vinden het erg leuk dat we kennis mochten maken met de natuurlijke kraamzorg en antroposofie.
Ook erg fijn dat je bij de bevalling was.
We wensen je alle goeds!

Liefs, Iris
Martijn, Ruth Martijn, Ruth schreef op 30/10/2017 om 19:47
Lieve Petra,

Ontzettend bedankt voor wederom een hele fijne en bijzondere kraamtijd.
heel bijzonder om je voor de tweede keer te mogen hebben bij deze belangrijke en speciale tijd. Onze dochter vond je ook helemaal geweldig, ze zal je missen!
En wij natuurlijk ook!

En mocht het er ooit nog van komen, zullen we je ongetwijfeld weer vragen voor de kraamzorg.

Bedankt voor alles, je bent een topper!
Emiel Feld Emiel Feld uit Zaandam schreef op 11/01/2017 om 08:13
Gefeliciteerd Petra!

Hier is uw eerste gastenboek bericht.

Veel plezier ermee!
Groet,
Emiel Feld