Gastenboek

Wilt u iets kwijt over Admiraalkraamzorg? Plaats dan een bericht in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.111.47 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
Lex en Anke Lex en Anke heeft geschreven op 13/02/2023 om 12:44
Voor ons was er geen twijfel om bij ons tweede kindje wederom Petra als kraamhulp te vragen. En wat was het weer fijn dat ze er was! De kennis, kunde en jarenlange ervaring die Petra heeft, is ontzettend waardevol. Ook bracht ze rust en gezelligheid tijdens de kraamperiode.

Bedankt Petra, voor alles!
Roy en Anouk Roy en Anouk uit Egmond Binnen heeft geschreven op 30/11/2022 om 10:30
Lieve Petra,

Bedankt voor wederom een fijne kraamweek! Bij onze eerste dochter waren wij al meer dan tevreden over jou en nu niet anders. We zijn heerlijk verwend en goed geholpen met alle tips. En de oudste vond het erg jammer dat je weg ging!

Liefs,
Roy Anouk Sterre en Yara
Rosan en niek Rosan en niek uit Heerhugowaard heeft geschreven op 14/11/2022 om 14:58
Lieve Petra,

Wat vonden we fijn dat je bij ons kwam kramen!
Je hebt ons met al jouw informatie en goede tips het zelfvertrouwen gegeven dat we het na de kraamweek zelf goed zouden redden met z’n vieren! En dat is gelukt!
Ook mochten we je altijd berichten als we vragen hadden, wat erg fijn was om op terug te vallen!

En wat was onze oudste gek op je!
Heel erg bedankt, liefs Niek en Rosan!
Witte, Marieke & Olivia Witte, Marieke & Olivia uit Castricum heeft geschreven op 25/11/2021 om 16:56
Lieve Petra,

We zijn je enorm dankbaar voor de fijne en goede kraamzorg die je ons hebt gegeven. Alle tips, je ervaring en wetenswaardigheden hebben ons enorm goed op weg geholpen en we hebben genoten van jou als kraamverzorgster.

Liefs,
Olivia, Witte & Marieke
Maya en Jonathan Westdorp Maya en Jonathan Westdorp uit Limmen heeft geschreven op 29/10/2021 om 20:38
Lieve Petra,

Wat heb jij ons ontzettend fijn geholpen met ons eerste kindje Rosalie. Wij waren heel erg blij met al je kennis, kunde, betrokkenheid en uiteraard je fijne persoonlijkheid. Ook was het heel erg fijn dat Maya de kolf kon lenen om de borsvoedingsproductie goed te kunnen starten. Wij hadden ons geen fijnere kraamweek kunnen wensen.

Mocht er nog een kindje komen dan denken wij uiteraard gelijk weer aan jou!

Liefs, Maya en Jonathan
Sharon Glorie - de Klerk Sharon Glorie - de Klerk uit Heemskerk heeft geschreven op 06/08/2021 om 09:10
Petra heeft ons ontzettend fijn geholpen met een goede start met ons eerste kindje Bram. De aanvulling van natuurlijke kraamzorg was top en haar ervaring maakte dat we er heel veel van hebben geleerd. Bedankt voor alles!
Elisa Elisa uit Alkmaar heeft geschreven op 14/07/2021 om 20:52
Wat hebben wij een geweldige ervaring beleefd met Petra. Van het begin tot het eind alleen maar positiviteit. Wij hebben ontzettend veel geleerd, ze legt alles op een liefdevolle en duidelijke manier uit. Als iets niet lukt, is zij zeer geduldig. Door haar jarenlange ervaring komt zij met zeer bruikbare tips die wij tot op de dag van vandaag nog steeds gebruiken. Kortom: Petra heeft een lief karakter, super veel ervaring daardoor goede tips en is schoon, netjes en beleefd. Iedereen die op zoek is naar een kraamverzorgende kunnen wij Petra aanraden!
Romy, Ronald en Annalinde Romy, Ronald en Annalinde uit Egmond aan den Hoef heeft geschreven op 26/05/2021 om 11:36
Lieve Petra,
Bedankt voor het kramen bij ons thuis. Het voelde super vertrouwd met jou en we hebben heel veel geleerd. Ook jouw tips over natuurlijk kramen waren top. Een mooie start met onze Annalinde dankzij jou!
Sandra Sandra uit Alkmaar heeft geschreven op 22/04/2021 om 11:12
Bedankt voor een hele fijne kraamweek Petra!

Het was heel fijn om vooraf aan de kraamweek al contact te hebben. Zo wisten we precies wie er bij de bevalling zou zijn, toch een hele persoonlijke ervaring, en wie er in ons huis zou zijn tijdens de kraamweek.

Met Petra hebben wij een top keuze gemaakt. Betrokken en persoonlijk. Ze heeft ons precies gegeven wat we nodig hadden in onze eerste week samen. Plus onze dochter vond haar geweldig, extra bonus 🙂
Menno, Nikki, Ferron en Fenna Menno, Nikki, Ferron en Fenna heeft geschreven op 30/01/2021 om 10:13
Lieve Petra,

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij jouw goede zorgen. Je had precies door wat er nodig was en gaf ons veel vertrouwen. We hebben veel gehad aan alle tips die je ons gegeven hebt! Naast dit alles vonden we het ook gewoon heel gezellig met jou, dus wat ons betreft TOP kraamzorg!

Liefs van Menno, Nikki, Ferron en Fenna
Lizzy Verdonk Lizzy Verdonk uit Egmond aan Zee heeft geschreven op 04/10/2020 om 10:27
Lieve Petra,

Ontzettend bedankt voor de fijne kraamweek! Heel erg fijn dat je bij ons tweede kindje weer kon komen. Je kwam zelfs een dag eerder terug van je vakantie, hoe lief is dat! Ik heb een super ontspannen kraamweek gehad. Ook Jona heeft van je aanwezigheid genoten, wat kon ze lief samen met jou spelen. Bedankt voor alle goede zorgen!

Veel liefs,

Joost, Lizzy, Jona en Henri
Kristian, Annemarije, Sofia en Julia Kristian, Annemarije, Sofia en Julia uit Egmond aan den Hoef heeft geschreven op 04/09/2020 om 20:25
Lieve Petra,

Wat waren wij weer blij dat je bij ons tweede kindje ook weer kwam helpen, alles voelde weer zo vertrouwd.
De kraamweek was weer zo fijn, wij zijn jou heel erg dankbaar voor alles!

Heel veel liefs Kristian, Annemarije, Sofia en Julia
Marc & Lisanne Marc & Lisanne uit Heiloo heeft geschreven op 28/07/2020 om 10:25
Lieve Petra,

Je liefdevolle verzorging, uitleg, tips en trucjes waren een leerzame start voor het leven met/van Mina. Bedankt hiervoor!

Liefs,
Marc, Lisanne en Mina
Sanne Sanne uit Egmond aan den Hoef heeft geschreven op 07/07/2020 om 09:20
Lieve Petra,
Wat waren wij blij dat je bij ons tweede kindje ook weer kwam! Het voelde erg vertrouwd om jou er weer bij te hebben en het was erg leuk hoe lief je was met allebei onze kinderen. Ik heb er beide keren weer versteld van gestaan hoe goed je kan inschatten waar de behoefte van ons lag en hoe goed je daar mee om gaat. We zijn je super dankbaar voor een hele mooie en ontspannen kraamtijd!
Veel liefs, Sanne, Daniel, Noa en Dex.
Willemijn Willemijn uit Heiloo heeft geschreven op 09/06/2020 om 11:01
Lieve Petra
Dank je wel voor je goede zorgen, betrokkenheid, meedenken en gezelligheid. En advies! Je bent een fijne kraamzorg!
Myriam Myriam uit Heiloo heeft geschreven op 23/03/2020 om 11:54
Lieve Petra,
Ontzettend bedankt voor je hulp de afgelopen week. Het is fijn hoe je de situatie goed aanvoelt en precies weet waar behoefte aan is. Hierdoor heb ik en de rest van ons gezin een hele fijne kraamweek gehad. Je zag erop toe dat ik voldoende rust nam en hebt me echt verwend.

Lou is onze derde zoon maar ook deze keer hebben we weer nieuwe dingen kunnen leren.
Verder wilde wij graag dat de andere kinderen betrokken zouden worden bij de zorg en ook hier heb je gehoord aan gegeven. Dank je wel voor alles! Liefs, Myriam en de mannen
Frank en Sandra Frank en Sandra uit Heiloo heeft geschreven op 14/01/2020 om 12:25
Lieve Petra,
Onwijs bedankt voor de goede zorgen. We waren heel blij met je hulp op alle vlakken. Lorenzo vond het erg gezellig en het voelde allemaal heel vertrouwd. Hierdoor hadden wij aan het eind ook alle vertrouwen om het als gezinnetje weer alleen te doen.

Liefs Frank, Sandra, Lorenzo en Quinten
Roy & Anouk Roy & Anouk uit Egmond Binnen heeft geschreven op 23/11/2019 om 11:33
Lieve Petra,

Super bedankt voor de goede zorgen in de kraamweek. Wat voelden wij ons op ons gemak en heb je ons overal goed bij geholpen! We hadden het niet beter kunnen treffen.

Liefs,
Roy, Anouk en Sterre
Judith, Wim, Annabel, Phileine, Willem en Emmeline Judith, Wim, Annabel, Phileine, Willem en Emmeline uit Heiloo heeft geschreven op 15/10/2019 om 13:32
Lieve Petra,

Voor de tweede keer hebben wij een ontzettend fijne kraamweek ervaren. Je was wederom bij de bevalling en mede dankzij jou hebben we een goede start gehad. We gaan vol vertrouwen de toekomst in.

Dank! Ook namens de meisjes.
Ramon, Leonie & Julie Ramon, Leonie & Julie uit Heiloo heeft geschreven op 29/08/2019 om 10:34
Lieve Petra,
Onwijs bedankt voor alle goede zorgen in de kraamweek van onze Julie! Je tips zijn goud en we sluiten ons helemaal aan bij alle positieve berichten in dit gastenboek!
Liefs, Ramon, Leonie & Julie