Even voorstellen

Mijn naam is Petra Admiraal, ik ben getrouwd en heb 2 inmiddels volwassen kinderen. Ik woon in Egmond binnen en werk in een groot gedeelte van Noord-Holland.

Al meer dan 30 jaar werk ik met plezier als kraamverzorgende, waarvan vele jaren als Zzper. Ik heb daardoor heel veel ervaring opgedaan. Het is nog steeds een voorrecht om een nieuw gezin bij staan en ze alles te leren over de verzorging van het nieuwe kindje, te begeleiden bij borstvoeding of kunstvoeding en de andere gezinsleden overal nauw bij te betrekken zodat het hele gezin na ongeveer een week terug kan kijken op een fijne kraamtijd.

Hebben jullie speciale wensen, dan bespreek ik die graag met jullie. Ik heb ervaring met bad en lotusbevallingen. Natuurlijk ouderschap, antroposofie en homeopathie draag ik een warm hart toe.

In 2018 heb ik de twee jarige opleiding Natuurlijke Kraamzorg afgerond.

Deze opleiding gaat onder andere over ritme, rust, warmte en omhulling met natuurlijke materialen en is een waardevolle verrijking voor mijn mooie beroep. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op www.natuurlijkekraamzorg.eu

Ik ben flexibel en werk zorggericht. Per dag bekijken we hoe groot de zorgvraag is en of we deze moeten aanpassen. Dit gebeurt altijd in overleg met de verloskundige en binnen de grenzen van de vergoeding van de verzekeraar.

Ik ben als gediplomeerde kraamverzorgende aangesloten bij het Kenniscentrum voor Kraamzorg ( een eis van de zorgverzekeraar) en volg ieder jaar verschillende verplichte scholingen waaronder kinder-EHBO, borstvoeding en acute partusassistentie. Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en allerlei kraamzorg gerelateerde scholingen te volgen zodat ik goede zorg kan blijven geven .