Even voorstellen

Mijn naam is Petra Admiraal, ik ben getrouwd en heb 2 inmiddels volwassen kinderen. Ik woon in Egmond binnen en werk in een groot gedeelte van Noord-Holland.

Al meer dan 30 jaar werk ik met plezier als kraamverzorgende, waarvan vele jaren als Zzper. Ik heb daardoor heel veel ervaring opgedaan. Het is nog steeds een voorrecht om een nieuw gezin bij staan en ze alles te leren over de verzorging van het nieuwe kindje, te begeleiden bij borstvoeding of kunstvoeding en de andere gezinsleden overal nauw bij te betrekken zodat het hele gezin na ongeveer een week terug kan kijken op een fijne kraamtijd.

Hebben jullie speciale wensen, dan bespreek ik die graag met jullie. Ik heb ervaring met bad en lotusbevallingen. Natuurlijk ouderschap, antroposofie en homeopathie draag ik een warm hart toe.

In Mei 2017 heb ik het 1e jaar van de opleiding Natuurlijke Kraamzorg afgerond. Inmiddels ben ik gestart met het 2e jaar. Deze opleiding zal een extra verrijking zijn voor mijn mooie beroep.

Ik ben flexibel en werk zorggericht. Per dag bekijken we hoe groot de zorgvraag is en of we deze moeten aanpassen. Dit gebeurt altijd in overleg met de verloskundige en binnen de grenzen van de vergoeding van de zorgverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij het Kenniscentrum voor Kraamzorg (een eis van de zorgverzekeraar) en volg ieder jaar verschillende verplichte scholingen waaronder kinder-EHBO, borstvoeding en acute partusassistentie. Ook een cursus hypnobirthing en zwangerschapsverlies heb ik afgelopen jaar gevolgd omdat ik het belangrijk vind om te blijven (bij)leren.

Ik ben betrouwbaar en discreet, rook niet en heb geen bezwaar tegen huisdieren.