Gastenboek

Wilt u iets kwijt over Admiraalkraamzorg? Plaats dan een bericht in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.182.206 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Noor&Noah Noor&Noah uit Bergen schreef op 04/03/2024 om 17:44
De kraamweek van ons eerste kindje hebben wij als ontzettend bijzonder ervaren. Heel dankbaar voor alle fijne hulp en tips van Petra. Heel fijn om haar in huis te hebben en wij hebben een hele goeie start kunnen maken met onze kleine. Petra’s ervaring, werkwijze, geduld en lieve zorg is precies wat je nodig hebt als nieuwe ouders.
Kimberley Kimberley schreef op 03/03/2024 om 18:26
Na ontslagen te zijn uit het ziekenhuis zagen wij vol spanning om naar huis te mogen met onze kleine man. We hebben contact met jou gehouden en zodra wij thuis waren kwam jij. Je hebt ons die dag overladen met informatie maar het was zo fijn dat je er direct was. De rest van de kraamweek hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Je tips en trucs komen nog steeds van pas!

Liefs Kimberley, Sem en Stan
Thijs en Lisa Thijs en Lisa schreef op 13/11/2023 om 12:36
We kijken heel goed terug op de kraamweek met Petra. We hebben heel veel van haar geleerd en ze heeft ons echt ontzorgd. We voelden ons op ons gemak bij haar. Een hele fijne kraamverzorgster!
Jan, Suzan, Louie en Lexie Jan, Suzan, Louie en Lexie uit Egmond aan Zee schreef op 07/08/2023 om 14:36
Lieve Petra,

Ontzettend bedankt voor je goede zorgen de afgelopen week met onze Lexie. Je bent zo'n aangename aanwezigheid in huis, zit vol ontzettend handige tips en adviezen, voelt feilloos aan waar je nodig bent (voor het gehele gezin) en het voelt gewoon echt alsof je erbij hoort. Ontzettend bedankt voor alles! Mochten we in de toekomst nog een kindje krijgen dan ben jij de eerste die we bellen!

Liefs van ons alle vier
Sven & Janneke Sven & Janneke schreef op 16/03/2023 om 21:36
Lieve Petra,
Wij willen je bedanken voor de geslaagde kraamweek + verlenging. Wat hebben wij veel mogen leren. Bedankt voor de gezelligheid en de uitstekende kwaliteit van de zorgverlening m.b.t. Twan maar ook naar mij toe! Groetjes van ons 3
Lex en Anke Lex en Anke schreef op 13/02/2023 om 12:44
Voor ons was er geen twijfel om bij ons tweede kindje wederom Petra als kraamhulp te vragen. En wat was het weer fijn dat ze er was! De kennis, kunde en jarenlange ervaring die Petra heeft, is ontzettend waardevol. Ook bracht ze rust en gezelligheid tijdens de kraamperiode.

Bedankt Petra, voor alles!
Roy en Anouk Roy en Anouk uit Egmond Binnen schreef op 30/11/2022 om 10:30
Lieve Petra,

Bedankt voor wederom een fijne kraamweek! Bij onze eerste dochter waren wij al meer dan tevreden over jou en nu niet anders. We zijn heerlijk verwend en goed geholpen met alle tips. En de oudste vond het erg jammer dat je weg ging!

Liefs,
Roy Anouk Sterre en Yara
Rosan en niek Rosan en niek uit Heerhugowaard schreef op 14/11/2022 om 14:58
Lieve Petra,

Wat vonden we fijn dat je bij ons kwam kramen!
Je hebt ons met al jouw informatie en goede tips het zelfvertrouwen gegeven dat we het na de kraamweek zelf goed zouden redden met z’n vieren! En dat is gelukt!
Ook mochten we je altijd berichten als we vragen hadden, wat erg fijn was om op terug te vallen!

En wat was onze oudste gek op je!
Heel erg bedankt, liefs Niek en Rosan!
Witte, Marieke & Olivia Witte, Marieke & Olivia uit Castricum schreef op 25/11/2021 om 16:56
Lieve Petra,

We zijn je enorm dankbaar voor de fijne en goede kraamzorg die je ons hebt gegeven. Alle tips, je ervaring en wetenswaardigheden hebben ons enorm goed op weg geholpen en we hebben genoten van jou als kraamverzorgster.

Liefs,
Olivia, Witte & Marieke
Maya en Jonathan Westdorp Maya en Jonathan Westdorp uit Limmen schreef op 29/10/2021 om 20:38
Lieve Petra,

Wat heb jij ons ontzettend fijn geholpen met ons eerste kindje Rosalie. Wij waren heel erg blij met al je kennis, kunde, betrokkenheid en uiteraard je fijne persoonlijkheid. Ook was het heel erg fijn dat Maya de kolf kon lenen om de borsvoedingsproductie goed te kunnen starten. Wij hadden ons geen fijnere kraamweek kunnen wensen.

Mocht er nog een kindje komen dan denken wij uiteraard gelijk weer aan jou!

Liefs, Maya en Jonathan
Sharon Glorie - de Klerk Sharon Glorie - de Klerk uit Heemskerk schreef op 06/08/2021 om 09:10
Petra heeft ons ontzettend fijn geholpen met een goede start met ons eerste kindje Bram. De aanvulling van natuurlijke kraamzorg was top en haar ervaring maakte dat we er heel veel van hebben geleerd. Bedankt voor alles!
Elisa Elisa uit Alkmaar schreef op 14/07/2021 om 20:52
Wat hebben wij een geweldige ervaring beleefd met Petra. Van het begin tot het eind alleen maar positiviteit. Wij hebben ontzettend veel geleerd, ze legt alles op een liefdevolle en duidelijke manier uit. Als iets niet lukt, is zij zeer geduldig. Door haar jarenlange ervaring komt zij met zeer bruikbare tips die wij tot op de dag van vandaag nog steeds gebruiken. Kortom: Petra heeft een lief karakter, super veel ervaring daardoor goede tips en is schoon, netjes en beleefd. Iedereen die op zoek is naar een kraamverzorgende kunnen wij Petra aanraden!
Romy, Ronald en Annalinde Romy, Ronald en Annalinde uit Egmond aan den Hoef schreef op 26/05/2021 om 11:36
Lieve Petra,
Bedankt voor het kramen bij ons thuis. Het voelde super vertrouwd met jou en we hebben heel veel geleerd. Ook jouw tips over natuurlijk kramen waren top. Een mooie start met onze Annalinde dankzij jou!
Sandra Sandra uit Alkmaar schreef op 22/04/2021 om 11:12
Bedankt voor een hele fijne kraamweek Petra!

Het was heel fijn om vooraf aan de kraamweek al contact te hebben. Zo wisten we precies wie er bij de bevalling zou zijn, toch een hele persoonlijke ervaring, en wie er in ons huis zou zijn tijdens de kraamweek.

Met Petra hebben wij een top keuze gemaakt. Betrokken en persoonlijk. Ze heeft ons precies gegeven wat we nodig hadden in onze eerste week samen. Plus onze dochter vond haar geweldig, extra bonus 🙂
Menno, Nikki, Ferron en Fenna Menno, Nikki, Ferron en Fenna schreef op 30/01/2021 om 10:13
Lieve Petra,

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij jouw goede zorgen. Je had precies door wat er nodig was en gaf ons veel vertrouwen. We hebben veel gehad aan alle tips die je ons gegeven hebt! Naast dit alles vonden we het ook gewoon heel gezellig met jou, dus wat ons betreft TOP kraamzorg!

Liefs van Menno, Nikki, Ferron en Fenna
Lizzy Verdonk Lizzy Verdonk uit Egmond aan Zee schreef op 04/10/2020 om 10:27
Lieve Petra,

Ontzettend bedankt voor de fijne kraamweek! Heel erg fijn dat je bij ons tweede kindje weer kon komen. Je kwam zelfs een dag eerder terug van je vakantie, hoe lief is dat! Ik heb een super ontspannen kraamweek gehad. Ook Jona heeft van je aanwezigheid genoten, wat kon ze lief samen met jou spelen. Bedankt voor alle goede zorgen!

Veel liefs,

Joost, Lizzy, Jona en Henri
Kristian, Annemarije, Sofia en Julia Kristian, Annemarije, Sofia en Julia uit Egmond aan den Hoef schreef op 04/09/2020 om 20:25
Lieve Petra,

Wat waren wij weer blij dat je bij ons tweede kindje ook weer kwam helpen, alles voelde weer zo vertrouwd.
De kraamweek was weer zo fijn, wij zijn jou heel erg dankbaar voor alles!

Heel veel liefs Kristian, Annemarije, Sofia en Julia
Marc & Lisanne Marc & Lisanne uit Heiloo schreef op 28/07/2020 om 10:25
Lieve Petra,

Je liefdevolle verzorging, uitleg, tips en trucjes waren een leerzame start voor het leven met/van Mina. Bedankt hiervoor!

Liefs,
Marc, Lisanne en Mina
Sanne Sanne uit Egmond aan den Hoef schreef op 07/07/2020 om 09:20
Lieve Petra,
Wat waren wij blij dat je bij ons tweede kindje ook weer kwam! Het voelde erg vertrouwd om jou er weer bij te hebben en het was erg leuk hoe lief je was met allebei onze kinderen. Ik heb er beide keren weer versteld van gestaan hoe goed je kan inschatten waar de behoefte van ons lag en hoe goed je daar mee om gaat. We zijn je super dankbaar voor een hele mooie en ontspannen kraamtijd!
Veel liefs, Sanne, Daniel, Noa en Dex.
Willemijn Willemijn uit Heiloo schreef op 09/06/2020 om 11:01
Lieve Petra
Dank je wel voor je goede zorgen, betrokkenheid, meedenken en gezelligheid. En advies! Je bent een fijne kraamzorg!